Voor de liefhebbers van de bergen, in de zomer is St. Michael de hemel op aarde met een verscheidenheid aan wandel-mogelijkheden om de talloze diepblauwe bergmeren, van ontspannende wandelingen tot uitdagende wandelingen. St. Michael en de schoonheid ervan kan ook worden gevonden op de fiets, inline skates en te paard. Bij het hardlopen of tennissen, kunt u gemakkelijk in vorm te blijven. Een veelzijdige spel dat zich afspeelt tegen de schilderachtige achtergrond van de Lage Tauern en Nock biedt de 18-holes golfbaan van de Lungau. Terwijl canyoning en rafting avontuur vindt onvergetelijke emoties. Cultuur en keuken nodigen u uit om te pauzeren en te genieten.

Met zijn 350 km voetpaden en ruim 1000km aan fietspaden is deze vakantieregio helemaal top. De Lungau is de E-bike regio met de meeste laadstations in heel Oostenrijk.

Zomer in Sankt MIchael im Lungau

Natuurbezoek

In de directe omgeving van de appartementen zijn vele bergmeren en natuurgebieden om te bezoeken. Het natuurgebied “de Lungau” is in 2012 zelfs internationaal erkend door UNESCO als werelderfgoed. Zo is bijvoorbeeld in het nationaal park de panoramaweg “Nokalmstrasse” zeker een aanrader! Voor wandelaars en fietsers is er in de directe omgeving veel te beleven. En de fietsen kunnen veilig en droog worden gestald in het skiruimte.

Sporten

Golfen

Golfen Sankt Michael

Een bijzonder highlight is de 18-holes golfbaan, met daarnaast een extra 9-holes par-3 baan. De Golfclub Lungau is helemaal ecologisch aangelegd en daarom een ervaring om een keer een balletje te hebben geslagen.

Motorrijden

Motorfiets

Bij Blick am Mur kunt u uw motoren parkeren op de privé parkeerplaats. Zeker ook voor motorrijders biedt zowel Salzburg als Karinthie mooie routes voor de motorrijders.

Watersport

spittal-an-der-drau

Op minder dan een half uurtje rijden afstand ligt Spittal an der Drau waar u op het grote bergmeer “de Millstätter See” een (zeil)bootje kunt huren, of op een van de leuke strandjes kunt genieten van het prachtige uitzicht.